Massief houten vloer

massief-houten-vloer_02 massief-houten-vloer_01 

U wil een massief houten vloer? Een authentieke vloer van uitstekende kwaliteit én een houten vloer die bovendien betaalbaar is? TV Vloeren levert vloeren welke bestaan uit één geheel en zijn in vele prachtige uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor een unieke, verouderde eiken vloer, voor de warme uitstraling van een grenen vloer of voor een onbehandelde tropisch houten vloer? Laat TV Vloeren u adviseren

Goedkoper

Onze houten vloeren hebben een natuurlijke en unieke uitstraling en voor welke bewerking óf afwerking u ook kiest: wij garanderen dat de nerven en de structuur van het hout zichtbaar blijven. Uw houten vloer behoudt altijd zijn natuurlijke karakter. 

Houtsoorten

De massieve vloeren zijn in diverse kleuren en houtsoorten verkrijgbaar

Advies en verkoop

TV Vloeren begeleidt u graag in de keuze en aanschaf voor een nieuwe vloer, dit door bijvoorbeeld het maken van een afspraak in een showroom zodat u het niet alleen kunt zien maar het hout ook kan voelen.

Leggen van een massief houten vloer

Het leggen van een houten vloer is geen eenvoudig karweitje, en moet door een specialist gebeuren. TV Vloeren is die specialist. Het leggen van de vloer gebeurt altijd in overleg met de klant.

Ik wil graag de mogelijkheden bespreken.