Wat is een lamel parket?

 lamelparket_03 lamelparket_01

Lamelparket is momenteel het populairste parket. Lamelparket bestaat over het algemeen uit drie lagen hout, de lagen zijn dwars op elkaar verlijmd.  Het hout ligt nagenoeg stil en lamelparket zal ten opzichte van massieve vloerdelen veel minder werken. Je hebt dus bijna geen last van krimp en/of uitzet tijdens wisselende omstandigheden zoals de luchtvochtigheid. Lamelparket leent zich door de geringe werking ook uitstekend om in grotere ruimtes te plaatsen.

Duurzaamheid

Doordat lamelparket kruislings wordt verlijmd, is de werking nihil waardoor de afwerking veel strakker er uit komt te zien. Lamelparket is ook uitermate geschikt voor het gebruik van vloerverwarming.

Advies en verkoop

TV Vloeren begeleidt u graag in de keuze en aanschaf voor een nieuwe vloer, dit door bijvoorbeeld het maken van een afspraak in een showroom zodat u het niet alleen kunt zien maar het hout ook kan voelen.

lamelparket_05 lamelparket_04

Leggen van lamelparket

Het leggen van een parketvloer is geen eenvoudig karweitje, en moet door een specialist gebeuren. TV Vloeren is die specialist. Het leggen van de vloer gebeurt altijd in overleg met de klant.

Ik wil graag een de mogelijkheden bespreken.